Buiten de UVV

Het bestuur van de UVV Nijkerk acht zich verantwoordelijk voor het creëren van een werksfeer waarin vrijwilligers en deelnemers optimaal kunnen presteren en ontwikkelt daarom maatregelen of activiteiten die bijdragen tot voorkoming en/of  beperking van ongewenst gedrag.

Om dit te borgen heeft het bestuur besloten om een vertrouwenspersoon buiten de UVV Nijkerk aan te stellen. Door dit te doen hoopt het bestuur de toegankelijkheid van de vertrouwenspersoon te verhogen door zijn onafhankelijke  positie.

De vertrouwenspersoon heeft affiniteit met de problematiek van ongewenst gedrag en neemt alle klachten serieus. In bijgaand protocol zijn de taken en bevoegdheden van de vertrouwenspersoon opgenomen en de wijze waarop de vertrouwenspersoon is te bereiken.

De vertrouwenspersoon van de UVV Nijkerk is Jan van de Kuinder, oud-huisarts te Nijkerk.

E-mailadres:
vertrouwenspersoon@uvv-nijkerk.nl