Uitreiking gemeentelijke erepenning aan twee UVV chauffeurs

Op vrijdag 30 april reikte burgemeester Gerard Renkema via een online-verbinding de gemeentelijke erepenning in zilver en bijbehorende oorkonde uit aan Hans Dokter en Henk Kraaij. Beiden al meer dan 25 jaar chauffeur op de UVV bus. Burgemeester Renkema sprak zijn grote waardering uit voor hun actieve inzet en enthousiasme voor het vervoer van inwoners binnen de grenzen van de gemeente Nijkerk naar bijvoorbeeld hun huisarts, apotheek of voor familie- en vriendenbezoek. Een onmisbare dienst. Samen met de andere UVV-chauffeurs vormen zij een belangrijke schakel in de mobiliteit van inwoners in de gemeente Nijkerk. Het was vervolgens aan de echtgenotes van de beide vrijwilligers om de versierselen op te spelden.

Foto: Kees van den Heuvel.