Soos Nijkerk

Gezelligheid kent geen leeftijd

Wilt u er gewoon even lekker uit zijn en houdt u van spelletjes, zoals rummykub, sjoelen, biljarten of klaverjassen? Speel dan mee met leeftijdsgenoten, die net als u van een praatje en gezelligheid houden. Dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers.

U kunt zo bij ons binnenlopen. De projectleiders vangen u op, leiden u rond en laten u kennismaken met de aanwezigen. U bent meer dan welkom! De eerste maand kunt u gratis meedoen om te kijken of het iets voor u is. Daarna betaalt u een vast bedrag per maand.

Bent u moeilijk ter been? Onze vervoersservice kan u van huis ophalen en weer terugbrengen. Een retourtje naar een UVV activiteit kost € 4,00. Rollators en rolstoelen kunnen ook mee.

Wanneer Dinsdag- en donderdagmiddag van 14.30 – 16.30 uur
Waar UVV in &/Entree