Kunstbus

Kunst en cultuur snuiven

Kunstbus Nijkerk rijdt ieder seizoen naar interessante, mooie of ontroerende culturele evenementen. Vijftigplussers uit Hoevelaken, Nijkerkerveen en Nijkerk kunnen zich hiervoor aanmelden. Het seizoen loopt van oktober tot en met april. U kunt kiezen uit vier verschillende voorstellingen. De ene keer gaan we naar een toneelstuk, ballet of musical, de andere keer naar een concert, opera, museum of een stad met bezienswaardigheden. De prijzen variëren van € 40 tot € 100. Alles wordt voor u geregeld: vervoer, toegangskaarten, fooi voor de chauffeur en een lunch als dat bij een evenement is inbegrepen. Er gaan altijd twee leden van het Kunstbus team mee als begeleiders. Rollators en opvouwbare rolstoelen kunnen met de bus mee. Wij vragen rolstoelgebruikers om zelf voor een begeleider te zorgen die u de bus in/uit helpt en de rolstoel duwt. U kunt opstappen in Nijkerk en Hoevelaken.

Bericht van het Kunstbusteam Nijkerk

Wij zijn klaar met Corona, maar Corona is niet klaar met ons. Omdat wij veiligheid voorop stellen, heeft het team van Kunstbus Nijkerk besloten geen uitstapjes te organiseren in het culturele seizoen 2020 – 2021. Wij vinden dat net zo jammer als u en kijken uit naar het einde van de Coronacrisis, op het curturele seizoen 2021-2022 beraden wij ons nog Zo gauw meer bekend laten wij dat weten. We’ll meet again!

Hoe kan ik aanmelden?

Print het aanmeldingsformulier, vul deze handmatig in en stuur het naar UVV Nijkerk, Frieswijkstraat 97, 3861 BK Nijkerk.

Projectleider Hanita Tijsseling
Kunstbusteam Juul de Moel, Marian Starke, Yvonne Nannings,Yvonne Krol en Arie Sterk
Kosten Op aanvraag
Info kunstbus@uvv-nijkerk.nl