Kunstbus

Kunst en cultuur snuiven

Kunstbus Nijkerk rijdt ieder seizoen naar interessante, mooie of ontroerende culturele evenementen. Vijftigplussers uit Hoevelaken, Nijkerkerveen en Nijkerk kunnen zich hiervoor aanmelden. Het seizoen loopt van oktober tot en met april. U kunt kiezen uit vier verschillende voorstellingen. De ene keer gaan we naar een toneelstuk, ballet of musical, de andere keer naar een concert, opera, museum of een stad met bezienswaardigheden. De prijzen variëren van € 40 tot € 100. Alles wordt voor u geregeld: vervoer, toegangskaarten, fooi voor de chauffeur en een lunch als dat bij een evenement is inbegrepen. Er gaan altijd twee leden van het Kunstbus team mee als begeleiders. Rollators en opvouwbare rolstoelen kunnen met de bus mee. Wij vragen rolstoelgebruikers om zelf voor een begeleider te zorgen die u de bus in/uit helpt en de rolstoel duwt. U kunt opstappen in Nijkerk en Hoevelaken.

Bericht van het Kunstbusteam Nijkerk

Kunstbus Nijkerk gaat weer rijden!

Kunstbus Nijkerk komt met een aantrekkelijk programma voor de eerste maanden van 2022. Vijftigplussers uit Hoevelaken, Nijkerkerveen en Nijkerk kunnen kiezen uit een nieuwjaarsconcert, een museumbezoek, een opera en een musical. Klik hier voor het programma. Klik hier voor het aanmeldingsformulier. Het team van Kunstbus Nijkerk kijkt uit naar uw komst.

Hoe kan ik aanmelden?

Print het aanmeldingsformulier, vul deze handmatig in en stuur het naar UVV Nijkerk, Frieswijkstraat 97, 3861 BK Nijkerk.

Projectleider Hanita Tijsseling
Kunstbusteam Juul de Moel, Marian Starke, Yvonne Nannings,Yvonne Krol en Arie Sterk
Kosten Zie hiervoor het programmablad
Info kunstbus@uvv-nijkerk.nl