Koor

“Herfstklanken”

Houdt u van zingen? Dan is ons gezellige koor ‘Herfstklanken’ misschien iets voor u. De alten en sopranen zijn bij ons goed vertegenwoordigd, maar we hebben gelukkig ook een aantal bassen en tenoren. We zingen een afwisselend repertoire van o.a. bekende (geestelijke) liederen en liedjes uit ‘de oude doos’. En natuurlijk doen we het samen en dat maakt het extra leuk om te doen.

In de pauze is er een koffie en theemomentje en kunt u gezellig met elkaar praten en nieuwe contacten opdoen. Wij treden regelmatig op in de omgeving van Nijkerk. Zo kunnen wij onze zangkunsten ook elders laten horen. Spreekt het u aan? Dan bent u bij ons van harte welkom. De eerste maand kunt u gratis meedoen om te kijken of het iets voor u is.

Bent u moeilijk ter been? Onze vervoersservice kan u van huis ophalen en weer terugbrengen. Een retourtje naar een UVV activiteit kost € 4,00. Rollators en rolstoelen kunnen ook mee.

Wanneer Maandagavond van 18.30 – 20.30 uur
Waar UVV in &/Entree
Koorleiding Piet Noort (dirigent en pianist)
Projectleider Annie Roest en Ria van Abeelen