Dansen

Stijldansen & linedansen

Danst u ook graag? Dan zijn onze gezellige dansavonden iets voor u. Want dansen is niet alleen erg leuk om te doen, het is ook nog eens goed voor u. Ze komen allemaal aan bod: de Engelse wals, de Quickstep, de Tango en de Slowfox, maar ook de Cha Cha Cha, Rumba en Samba.

Heeft u geen danspartner? Geen probleem, u bent niet de enige. Er is altijd wel een danspartner die u de arm reikt om met u te gaan dansen. Bovendien wordt er regelmatig van danspartner gewisseld. Elke dans heeft zijn eigen identiteit, ontdek uw eigen favoriet! De eerste maand is gratis bij wijze van proef.

Stijldansen voor beginners en gevorderden:

Wanneer Donderdagavond van 19.30 – 21.30 uur. Zaal open om 19:00 uur
Waar UVV in &/Entree
Projectleider Nancy Snijdewind en Hennie Schipper
Info stijldansen@uvv-nijkerk
Telefoon 033 – 246 01 15

Line dance

Line Dance is populair bij de UVV. Op de eerste plaats komt bij deze les de gezelligheid en pas op de tweede plaats beweging. Als je plezier hebt in wat je doet, hou je het langer vol. Alle danspassen worden rustig uitgelegd. Er wordt niet alleen op Country & Western muziek gedanst, maar bijvoorbeeld ook op salsa muziek.

Bij Line Dance heb je geen partner nodig. Je staat in een rij en iedereen doet mee. Bij deze les zijn er dus geen muurbloemen. Komt u gezellig bij ons in de rij staan? U bent meer dan welkom. De eerste maand kunt u gratis meedoen om te kijken of het echt iets voor u is.

Wanneer Vrijdagmiddag van 13.30 – 15.00 uur
Waar UVV in &/Entree