Corona Protocol

De coronamaatregelen van UVV Nijkerk

Vanaf 1 september 2020 zijn de ruimtes van de UVV Nijkerk in &/entree coronaproof. Wij willen aan een ieder een veilige omgeving bieden. Ook bij de UVV hebben wij immers veel vrijwilligers, deelnemers en docenten die tot de kwetsbare groep behoren. Om alles in goede banen te leiden is er een protocol opgesteld met de in acht te nemen regels. Daarnaast zijn de projectleiders van de UVV-activiteiten geïnstrueerd hoe om te gaan met de genomen coronamaatregelen. In bijgaande documenten zijn de genomen coronamaatregelen op een rij gezet:

1. Protocol UVV versie 29-8-2020. Bestemd voor projectleiders, gastvrouwen, deelnemers, docenten en medewerkers
  2. Samenvatting protocol UVV versie 29-8-2020. Bestemd voor projectleiders, gastvrouwen, docenten en medewerkers
  3. Genomen coronamaatregelen versie 29-8-2020 voor de UVV activiteiten bestemd voor projectleiders, gastvrouwen, docenten en medewerkers.