UVV start op 30 augustus a.s. weer met haar activiteiten

We gaan weer beginnen! Na in de zomerperiode al wat warm gedraaid te hebben met de zomersoos (wekelijks meer dan 20 deelnemers) start UVV op maandag 30 augustus a.s. met de meeste van haar activiteiten. Daarmee opent zij weer haar deuren voor de deelnemers in zowel Nijkerk als in Nijkerkerveen voor het nieuwe seizoen. Bert de Graaf, voorzitter UVV: “Eindelijk kunnen we weer echt beginnen. Het afgelopen jaar heb ik gemerkt dat de behoefte aan ontmoeting met anderen erg groot  was. Daarom zijn wij als UVV blij dat wij onze activiteiten weer kunnen oppakken. De deelnemers zien er naar uit.” Waar nodig worden de corona voorzorgsmaatregelen in acht genomen. De activiteiten die nog niet beginnen of later van start gaan zijn:

• Recreatief fietsen. In overleg met de deelnemers is besloten om in maart 2022 weer van start te gaan
  • Koor Herfstklanken. In overleg met de koorleden is besloten om vanaf maandag 13 september a.s. weer de eerste koorrepetitie te hebben.

Een ieder van harte welkom bij de activiteiten die van start gaan!

Lees hier de hele nieuwsbrief